Η GeneKor είναι μια πολυεθνική εταιρία που ιδρύθηκε το 2007 και δραστηριοποιείται στο χώρο της Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής. Λειτουργεί εργαστήρια μοριακής βιολογίας με υπερσύγχρονο εξοπλισμό  ικανά να παρέχουν Μοριακές Υπηρεσίες υψίστης ποιότητας. Στην GeneKor παρέχουμε μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών εστιάζοντας στη βελτίωση της θεραπείας των ασθενών χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία για την πρόγνωση, την πρόβλεψη και την εξατομικευμένη θεραπεία τους. 

Η κλινική εμπειρία της GeneKor επικεντρώνεται σε: 

  • Ανταπόκριση σε Στοχευμένες Θεραπείες 
  • Φαρμακογενετική 
  • Ανίχνευση Κληρονομικότητας Καρκίνου (Καρκίνου Μαστού, Καρκίνου Παχέος Εντέρου, Καρκίνου Θυρεοειδούς, Καρκίνου Παγκρέατος, Καρκίνου Στομάχου κ.ά.)
  • Διάγνωση Σποραδικού Καρκίνου 
  • Νέες Μοναδικές Τεχνολογικές Πλατφόρμες (OncotypeDX Breast™, OncotypeDX Colon™, OncotypeDX Prostate™, PCA3™, RosettaGX Cancer Origin™) 
  • Διάγνωση Γενετικών Νοσημάτων  
  • Διάγνωση Παθογόνων Μικροοργανισμών σε Μοριακό Επίπεδο

Τα εξειδικευμένα εργαστήρια της  GeneKor είναι διαπιστευμένα με ISO 15189:2012 (Αρ. Πιστ. 822) από τον ΕΣΥΔ, πιστοποιημένα με ISO 9001:2008 (Αρ. Πιστ. 041150049) από την TUV NORD καθώς και από το European Molecular Genetics Quality Network (EMQN*), το College of American Pathologists (CAP) και το National External Quality Assessment Service (UK NEQAS*). 
Η GeneKor στελεχώνεται από πιστοποιημένους και διεθνώς αναγνωρισμένους επιστήμονες και ιατρούς που είναι ικανοί να παρέχουν αναλύσεις και συστάσεις σε ιατρούς και τους ασθενείς τους. Ως εκ τούτου, η GeneKor είναι σε θέση να πραγματοποιήσει όλες τις υπάρχουσες αναλύσεις Μοριακής Βιολογίας. Η GeneKor παρέχει στους ιατρούς πολλών ειδικοτήτων εργαλεία για την εξατομίκευση των θεραπευτικών αναγκών των ασθενών τους. 

Στην GeneKor, με προσήλωση στο ύψιστο επίπεδο ποιότητας παροχής υπηρεσιών, παρακολουθούμε  τις επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της υγείας, αναβαθμίζοντας διαρκώς τον υλικοτεχνικό μας εξοπλισμό. 

Η GeneKor δραστηριοποιείται ήδη σε διεθνές επίπεδο με απώτερο στόχο την επέκταση των συνεργασιών της σε άλλες χώρες. Στρατηγικός σκοπός της GeneKor είναι η συνεχής ένταξη νέων εξετάσεων και τεχνολογιών, παρέχοντας έτσι τα πιο σύγχρονα, έγκυρα και εξελιγμένα εργαλεία στους θεράποντες ιατρούς.

Λεωφ.Σπάτων 52
153 44 Γέρακας-Ελλάδα
Τηλ. +30 210 6032138
Φαξ +30 210 6032148
info@genekor.com

© 2020 Genekor. All rights reserved. Όροι Χρήσης